fredag 11 oktober 2013

Hjärnan i handen

Är ju sedan 2v tillbaka i mitt egna lilla träningsupplägg med 2v intensiv träning + 1v lugnare återhämtningsvecka, så det här är alltså slutet av den tuffare perioden. Det är typ nu det bruka kunna kännas lite slitigt och det är då det är så bra att veta att det kommer en lugnare vecka sen!

Haft en del bra kvalitetspass i veckan, i tisdags 2 x 3,2 km terräng och igår drog jag och Frida till med 6 km barnvagnsdistans med ett snitt på 3:58, känner mig grymt nöjd med det :-) Så nöjd att det firades med mammafika i Farsta och en shoppingutflykt till Gröna Villan i Älvsjö, där jag bla köpte en bättre begagnad hoppgunga. Så snart kan lillan börja jobba på benstommen.

Vill du förresten veta om du har bra förutsättningar som idrottare eller om du lika gärna kan lägga ner sub 40-målet på en gång? Kolla på din hand, är ditt pekfinger kortare än ringfingret? Då hade din mamma mycket testosteron i omlopp under graviditetens tredje trimester och du kan tacka henne för en väl utvecklad högra hjärnhalva och goda förutsättningar att lyckas i idrotter som kräver framförallt snabbhet och/eller styrka.  Googla 2D:4D kvoten om du vill läsa mer.

Frida verkar ha goda förutsättningar..
... sämre med morsan

Kanske blir en basketspelare?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar