söndag 19 januari 2014

Pass 4 av 4!

Dags för den sista av 4 löpardagar, långpass stod på programmet. Gårdagen tillbringades i fint sällskap med andra småbarnsföräldrar med grymt god mat och gott vin som intogs varvat med barnläggningar och blöjbyten, trevlig kväll men för mig som är van att gå och sova typ kl 21 blev det riktigt nattsudd. Tror klockan hann bli över 23 innan jag slocknade! Två amningar och en tappanappenväckning på det så blir det inte så himla många sömntimmar kvar (känner att det blir mycket tjat om sömn på bloggen nu, men det är en rätt stor del av mitt liv för tillfället så ni får stå ut).

Nåväl, långpass var det. Inte mycket att säga om egentligen. En bra dag, en bra pass, fin känsla i benen trots allt springande på slutet. Lite snömodd, lite terräng, någon backe och en hel del ganska lättsprunget gav tillslut dryga 20 km och en snittfart på 5:07. Fint så, ett av de bättre långpassen på sistone.

Nu blir det fint med lite lugnare vecka, börjar med vilodag i morgon. Lillskruttan ska vaccineras på förmiddagen (håll tummarna att det går fint och att hon slipper feber och såna jobbigheter) och sen ska vi in till stan en sväng. Försöker njuta av mammalediga livet här hemma så mycket det bara går nu, om 3 veckor drar vi och när vi kommer hem i maj väntar jobbet igen. Konstigt att inte längre få hänga på öppna förskolor hela dagarna...

Nu sovdags. Klockan slog 21:00   ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar