onsdag 12 februari 2014

Färden går vidare

2 dagar i Singapore, och nu står väskorna packade för vidare färd mot NZ via Sidney. Tydligen ska vi flyga någon ybermegamaskin sista biten från Sidney till Aukland, frågan är bara hur mycket jag kommer imponeras av det sådär kl 3 på natten.. Men Tomas och Frida verkar se fram emot att beskåda detta spektakel så det är väl bra! 

Singapore har vart bra. Tokvarm, rent och snygga asstora byggnader med parker på taken. Det är såklart lite annorlunda att flänga runt med en sexmånaders unge (som ska stanna och flirta med varenda vi möter), vi har fått anpassa dagarna en del efter henne.  Inomhus på dagarna och utomhus lite senare när solen inte är så stark. 

Gårdagen spenderades på fik i en lyxgalleria, i en schysst botanisk park och avslutades i Little India. Rätt coolt, man går från det rena och välordnade Singapore, över gatan och hamnar rakt i ett hörn av Indien. Stökigt, trångt, fyllt med goda och mindre goda dofter, indier överallt, musik och allmänt kaos. Sen över en annan gata och plötsligt är allt som vanligt igen. 

Tyvärr har jag inga bilder, har bara fotat med vanliga kameran.. Men idag tar jag nog med telefonen så kanske det blir lite fotovisning här senare! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar