tisdag 6 maj 2014

Singapore igen!

Så har vi lämnat ön och landat i Singapore. Lika varmt nu som när vi lämnade landet för 3 månader sedan. Men, istället för vår typ 5 kvadratmeter stora skrubb vi bodde i sist så vältrar vi oss nu på 32 kvadratmeter inhysta på ett lyxhotell! Bra medicin för att komma ur depressioner efter sjukdom och incke-sprungna lopp. Dygnetruntöppet gym med AC och pool passar bra för jetlaggade träningsfreak som vaknar klockan 3 på natten, klarvaken. Att sen knalla in i frukostmatsalen med en buffé utan dess like uppdukad är inte heller helt fel. Frida käkar papaya, vattenmelon och ägg så det sprutar ur öronen på henne.

På tal om Frida - vilken underbar unge att resa med. Jag tror faktiskt inte hon gnällde en endaste gång under flygresan hit eller under det 5 timmar långa bytet i Sidney. Att se hennes lilla blöjrumpa krypandes iväg längs gången i flygplanet på jakt efter vad det nu är 8-månaders ungar är på jakt efter - helt underbar syn. Att sen hänga i selen på pappas mage mitt i natten och vänta på bagage, åka tunnelbana, checka in på hotell... hon nickade till i selen några gånger, men inte ett gnäll! (vilket hon iof tog igen igår när det mesta var fel i hennes tycke, men det får vi ha överseende med. Inte så lätt för en liten knodd med dygnsomställning och värmebölja)

Igår tog vi det lugnt, njöt av det fina hotellet, körde ett ganska hårt pass på löpbandet och strosade en sväng på stan. Idag blev det lite lugn morgonsimning och nu väntar vi på att skrutt ska vakna så vi kan bege oss iväg till Zoo som ligger rätt nära där vi bor. Ni vet väl att största anledningen till att skaffa barn är att få en anledning att göra såna saker igen? Zoo, vattenland, hoppborgar, klätterställningar..det finns en hel uppsjö av aktiviteter! Okej, Frida kanske är liiiite för liten ännu för att bry sig.. men man måste väl få träna lite innan hon växer till sig?

Jepp, nu vaknade hon! Dags att dra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar