fredag 13 december 2013

Sickla Trail 10

Igår kväll fick jag nys och Sickla Trail 10, och vem kan motstå ett terränglopp som involverar Hammarbybacken? Mailade arrangörerna och frågade om det var ok med sen anmälan vilket det var, så strax drar jag iväg till Hammarbybacken där starten går. Älskar såna här smålopp på fina banor =) Perfekt som snabbdistanspass en mulen decemberlördag!

Ska bli skoj också att se var formen ligger någonstans. Igår körde jag ett superkort pass med kort backintervall och då kändes benen riktigt pigga.

Problemet för oss just nu är dock att lillskrutt vägrar äta ur flaska, vilket betyder att jag är den enda matstationen för tillfället. Att hon dessutom fortfarande äter minst var 3e timme ger lite begränsningar... men det borde funka- Amma ombytt och klar, spurtar ut till bilen och kör till H-backen, hämtar nummerlappen, startar, går i mål, hoppar in i bilen och åker hem! Det ska ju kunna göras på mindre än 3 timmar.

3 kommentarer:

  1. Vilken busbäbbä. Tar hon inte flaskan ens om hon e riktigt hungrig? V strejkar om flaskan inte är uppvärmd till kroppstemperatur och om hon inte är hungrig, bara lite sugen... typ. Divor ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Brukar ge i kroppstemperatur... hon suger typ 10 sekunder men sen börjar hon bara typ "leka" med pipen, sen blir hon arg och då går det inte alls... =/ Hon ammar med god aptit då vi ger upp så hon verkar ju vara hungrig. Vi får fortsätta öva... Ger du V någon mat ännu?

      Radera
    2. Usch då, vilken busa. Precis, det är bara att nöta vidare. Vi har haft lite såna scenarion när jag dragit iväg flera timmar så sambon har varit tvungen att få i henne med flaska vare sig hon velat eller ej. Tillslut tar hungern överhanden o hon har käkat.

      Ja, hon började få bebisgröt från att hon var fyra månader, så det blir i en månad nu... Nu är vi uppe i ca 2 msk potatis, palsternack-puré eller liknande till lunch och sen 25 ml bebisgröt med 1 tsk plommonpuré på till middag. Övrigt så ammar jag fritt. :)

      Radera